tiistai 27. marraskuuta 2012

Tuplasuklaamuffinit

Tein tuplasuklaamuffineita. Resepti on sama kuin Halloween cupcakeissa. Paitsi että näihin ei tullut kuorrutusta tomusokerista ja taikinaakin oli vähän varioitu. Eli siis:

1) valmista taikina samalla ohjeella kuin ne halloween cupcakit
2) Lisää taikinaan muutama ruokalusikkallinen kaakaojauhetta ( määrä riippuu ihan siitä, miten suklaisen lopputuloksen haluaa)
3) Rouhi tai leikkaa esim. valko- ja tummaa suklaata ja heitä taikinan joukkoon. Itse suosin leikkaamista, paloista tulee isompia ja eri kokoisia, eli valmiissa muffineissa on isompia " sattumia" ;)

Kun muffinit tulee uunista ( n. 20 min jälkeen) sulata kattilassa suklaata. Tai jos haluat kuorrutteeksi montaa suklaata, kannattaa sulattaa muutamassakin kattilassa. Kun suklaa on sulaa, kuorruta muffinit ja voila, valmista!

P.s. Suklaa kannattaa sulattaa vesihauteessa, tulee tasainen lopputulos. Eli laita toiseen, syvään kattilaan, kiehuvaa vettä ja se liedelle. Laita kattilan päälle toinen kattila jossa on suklaa murrettuna. Pidä huoli, ettei suklaan joukkoon pääse pisaraakaan vettä, sillä muuten suklaa leikkaa kiinni, eli siitä tulee röpelöistä .... ja muista sekoitella aina välillä.

Tässä vielä omat luomukset:

Broidi "littipeukuttaa" taustalla. Taisi siis maistua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti