maanantai 28. toukokuuta 2012

Some Angry Birds?

Eilen vietettiin mun veljien synttäreitä ja sinne tehtiin erilaisia tarjoiluja. Nuorempi veli ilmoitti että haluaa synttäreille Angry Birds cupcakeja! Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja äisin pienellä avustuksella niistä tuli itseasiassa aika näköisiä, vaikka itse sanonkin!

Ohjeet on siis aivan samat kuin tuolla Halloween cupcakeissa. Kuorrutteen jaoin kahteen kulhoon, johon toiseen tuli vihreää ja toiseen punaista elintarvikeväriä.
Sitten ei muuta kuin muotoilemaan possuja ja lintuja! Levitin veitsellä kuorrutteen tasaiseksi. Possuille laitoin viellä erikseen kärsän ja muotoilin veitsellä.
Possujen korvat, lintujen töyhdöt, silmät, sieraimet ja nokka syntyivät kätevästi erilaisista karkeista, esim aakkoset ja lakunauha.
Valkoinen kuorrute on tehty valkuaisesta ja tomusokerista. Sekoita ihan tilkka ( noin puolikas teelusikkallista) valkuiaista ja muutama teelusikka tomusokeria. Sekoita ja muotoile leivinpaperille sen kokoisia kuorrutepaloja kuin tarvoitset. Anna kuorrutteen hyytyä ja sitten voitkin lisätä linnuille ja possuille valkoiset osat, esim. silmät!
Vielä muutama kuva:

Tadaa!!1 kommentti:

  1. Vähänkö IHANIA!
    Palkkaan sinut henkilökohtaiseksi leipurikseni. Kun itse onnistun pilaamaan tavalliset pullatkin...

    VastaaPoista